Sjangere
   Aktuelt
   Tildelinger
Om skolesekken
"HULL" i oversikten fram til 24. mars
Publisert: 12.03.2015

Fra 1. mars fram til 24. mars vil det være betydelige mangler i oversikten som kommer fram når en velger "Vis oppsetninger for...."

Årsaken er at vi i denne perioden arbeider med å legge inn alle forestillinger for skoleåret 2015 - 2016, og "de gamle" forestillingene arkiveres gradvis.

Oversikten vil igjen fungere som den skal fra 24. mars.

[Les mer]
PROGRAMMET FOR NESTE SKOLEÅR PRESENTERES 24. MARS.
Publisert: 09.03.2015

 24. mars presenterer vi DKS-programmet for neste skoleår. Kulturkontaktene er innkalt til møte klokka 13.00, og det blir lagt spesiell vekt på de nye produksjonene som er tatt inn. Det arbeides på spreng for å få alle detaljer klarlagt til dagen, slik at kulturkontaktene kan gå tilbake til sine skoler og ved hjelp av nettsidene våre informere om alle tilbudene. Deretter går prosessen som vanlig. Skolene finner ut hvilke programmer som passer inn i deres planer for neste skoleår og hvilke programmer de ellers vil ønske seg. Kulturkontakten samler opp informasjonen fra de ulike trinnene, og sørger for påmeldinger via DKS-systemet.

Påmeldingsfristen er i år satt til 29. april. Målet er at vi også i år skal få ut alle turneplaner til skolene før sommerferien tar til.

[Les mer]
NASJONALT SEKRETARIAT PÅ BESØK
Publisert: 09.03.2015

Det nasjonale sekretariatet i DKS besøker Stavanger 10. mars for å få et førstehånds inntrykk av hvordan arbeidet organiseres i vår kommune.

Dagen starter på Storhaug skole hvor vi skal se forestillingen "Alfabet Zoo" med Nina Næsheim og Bjørn Kallevig. Deretter er det samtale med utøverne og med kulturkontakt og noen lærere på skolen.

Deretter blir det møte ved skolefagstabens kontorer for en mer dyptgående runde om hvordan DKS styres, hvordan arbeidsgruppa og koordinator arbeider, hvordan skolene trekkes inn i arbeidet og hvordan DKS er forankret i kommunens systemer, administrativt og politisk. Her deltar også skolesjef Eli Gundersen, medlemmer fra arbeidsgruppa og fylkeskoordinator Kirsti Sandved.

Klokka 13 møter sekretariatet flere kulturkontakter og noen elever for samtale om erfaringer og vurderinger av DKS. Det blir også omvisning i kulturskolens bygg og en tur innom konserthuset.

[Les mer]
BIG BANG 10. APRIL
Publisert: 01.03.2015

10. april er det klart for ny BIG BANG - festival i samarbeid mellom DKS og Stavanger konserthus.

Festivalen arrangeres for tredje gang, og er et europeisk kulturprosjekt bestående av ledende kulturinstitusjoner i Europa. Stavanger er privilegert som gjennom Stavanger konserthus får ta del i opplegget.

Invitasjon sendes direkte fra Stavanger konserthus, og påmeldingene går også dit. Skolene kan benytte DKS-busskortene til og fra arrangementet. Ved spesielle behov for leie av egen buss, kontaktes Terje Rønnevik for forespørsel.

Les mer om årets program ved å klikke på linken under.

[Les mer]
Teaterforestilling for 10 trinn lyst ut!
Publisert: 09.02.2015

Teaterforestillingen "La den rette komme inn" på Rogaland Teaters hovedscene, er i dag lyst ut for påmelding.

Dette er en kveldsforestilling, og den lyses bare ut for 10. trinn da aldersgrensen er 15 år.

[Les mer]
PROGRAMARBEIDET PÅGÅR
Publisert: 03.02.2015

Arbeidet med program for skoleåret 2015 - 2016 pågår for fullt. Det er - gledeligvis - svært mange aktører som ønsker å komme med i programmet her i Stavanger, og det er tidkrevende å gå igjennom alle henvendelser, sjekke diverse nettsted og referanser mm. Så skal det også relateres til ulike kulturytringer slik at vi har rimelig dekning her, og likedan når det gjelder alderstrinn. Og til syvende og sist veies opp mot toaløkonomien i DKS.

Innstillingen til arbeidsgruppa skal være klar for oversendelse om kort tid. Møtet som fastlegger programmet holdes 25. februar. Deretter skal det inngås formelle avtaler med aktørene som kommer med, og programmet legges inn her på hjemmesidene våre.

KULTURKONTAKTENE FÅR PROGRAMMET PRESENTERT PÅ MØTE 24. MARS, OG PÅMELDINGSFRIST FOR SKOLENE VIL VÆRE I UKE 17. Møtet den 24. vil starte klokka 13.00, og innkalling blir sendt ut på vanlig måte.

[Les mer]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2011