Sjangere
   Aktuelt
   Tildelinger
Om skolesekken
1500 elever på BIG BANG
Publisert: 10.04.2015

1500 elever fra skolene i Stavanger deltok da DKS i samarbeid med Stavanger konserthus arrangerte BIG BANG-festival den 10. april. Internasjonale og lokale utøvere presenterte ulike programmer med stor variasjon og høy kvalitet. Det hadde ikke vært mulig å vise dette ute på den enkelte skole, så igjen ser vi verdien av at Stavanger har fått det nye konserthuset med alle de muligheter dette åpner for. I dette tilfellet: Nye opplevelser for 1500 elever!

[Les mer]
"HULL" i oversikten fram til 24. mars
Publisert: 12.03.2015

Fra 1. mars fram til 24. mars vil det være betydelige mangler i oversikten som kommer fram når en velger "Vis oppsetninger for...."

Årsaken er at vi i denne perioden arbeider med å legge inn alle forestillinger for skoleåret 2015 - 2016, og "de gamle" forestillingene arkiveres gradvis.

Oversikten vil igjen fungere som den skal fra 24. mars.

[Les mer]
PROGRAMMET FOR NESTE SKOLEÅR PRESENTERES 24. MARS.
Publisert: 09.03.2015

 24. mars presenterer vi DKS-programmet for neste skoleår. Kulturkontaktene er innkalt til møte klokka 13.00, og det blir lagt spesiell vekt på de nye produksjonene som er tatt inn. Det arbeides på spreng for å få alle detaljer klarlagt til dagen, slik at kulturkontaktene kan gå tilbake til sine skoler og ved hjelp av nettsidene våre informere om alle tilbudene. Deretter går prosessen som vanlig. Skolene finner ut hvilke programmer som passer inn i deres planer for neste skoleår og hvilke programmer de ellers vil ønske seg. Kulturkontakten samler opp informasjonen fra de ulike trinnene, og sørger for påmeldinger via DKS-systemet.

Påmeldingsfristen er i år satt til 29. april. Målet er at vi også i år skal få ut alle turneplaner til skolene før sommerferien tar til.

[Les mer]
NASJONALT SEKRETARIAT PÅ BESØK
Publisert: 09.03.2015

Det nasjonale sekretariatet i DKS besøker Stavanger 10. mars for å få et førstehånds inntrykk av hvordan arbeidet organiseres i vår kommune.

Dagen starter på Storhaug skole hvor vi skal se forestillingen "Alfabet Zoo" med Nina Næsheim og Bjørn Kallevig. Deretter er det samtale med utøverne og med kulturkontakt og noen lærere på skolen.

Deretter blir det møte ved skolefagstabens kontorer for en mer dyptgående runde om hvordan DKS styres, hvordan arbeidsgruppa og koordinator arbeider, hvordan skolene trekkes inn i arbeidet og hvordan DKS er forankret i kommunens systemer, administrativt og politisk. Her deltar også skolesjef Eli Gundersen, medlemmer fra arbeidsgruppa og fylkeskoordinator Kirsti Sandved.

Klokka 13 møter sekretariatet flere kulturkontakter og noen elever for samtale om erfaringer og vurderinger av DKS. Det blir også omvisning i kulturskolens bygg og en tur innom konserthuset.

[Les mer]
BIG BANG 10. APRIL
Publisert: 01.03.2015

10. april er det klart for ny BIG BANG - festival i samarbeid mellom DKS og Stavanger konserthus.

Festivalen arrangeres for tredje gang, og er et europeisk kulturprosjekt bestående av ledende kulturinstitusjoner i Europa. Stavanger er privilegert som gjennom Stavanger konserthus får ta del i opplegget.

Invitasjon sendes direkte fra Stavanger konserthus, og påmeldingene går også dit. Skolene kan benytte DKS-busskortene til og fra arrangementet. Ved spesielle behov for leie av egen buss, kontaktes Terje Rønnevik for forespørsel.

Les mer om årets program ved å klikke på linken under.

[Les mer]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2011