Sjangere
   Aktuelt
   Tildelinger
Om skolesekken
"Sjongleringsworkshop" tilbake på programmet!
Publisert: 01.10.2015

På siste samling for kulturkontaktene før sommeren, var det sterke ønsker om å få "Sjongleringsworkshop" tilbake på programmet. Det har vi nå fått til, og tilbudet lyses ut for 7. og 8. trinn med påmeldingsfrist 30.10. Se under "Fristende."

Skoler som ønsker å melde på 8. trinn bør først sjekke med elevene om de har hatt dette tilbudet på barnetrinnet, da det tidligere har vært presentert på 6. og 7. trinn.

[Les mer]
NYTT SKOLEÅR - OG NYTT TILBUD!
Publisert: 10.08.2015

Vel møtt til nytt skoleår og nytt DKS-år!

Vi starter det nye arbeidsåret med å gi et tilbud til 10. trinn om Rogaland Teaters forestilling "Shockheaded Peter." DKS har tilgang til et begrenset antall billetter, men inntil 200 elever kan få plass. Se utlysing under "Fristende."

[Les mer]
75000 elever påmeldt for neste skoleår!
Publisert: 30.04.2015

Fristen for påmeldinger ved årets "hovedutlysing" gikk ut 29. april. Hele 75000 elever er påmeldt de ulike produksjonene i DKS Stavanger for neste skoleår. Det vil si at gjennomsnittlig melder skolene på hver elev til litt over 5 produksjoner. Når vi så vet at vi gejnnom året kommer med tilleggsutlysinger i forhold til kino, teater og konserthus, er det grunn til å regne med at vi også dette året mottar ønsker om plassering av ca. 100.000 elever. Interessen og engasjementet er like høyt som tidligere!

[Les mer]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2011