Sjangere
   Aktuelt
   Tildelinger
Om skolesekken
BIG BANG 10. APRIL
Publisert: 01.03.2015

10. april er det klart for ny BIG BANG - festival i samarbeid mellom DKS og Stavanger konserthus.

Festivalen arrangeres for tredje gang, og er et europeisk kulturprosjekt bestående av ledende kulturinstitusjoner i Europa. Stavanger er privilegert som gjennom Stavanger konserthus får ta del i opplegget.

Invitasjon sendes direkte fra Stavanger konserthus, og påmeldingene går også dit. Skolene kan benytte DKS-busskortene til og fra arrangementet. Ved spesielle behov for leie av egen buss, kontaktes Terje Rønnevik for forespørsel.

Les mer om årets program ved å klikke på linken under.

[Les mer]
Teaterforestilling for 10 trinn lyst ut!
Publisert: 09.02.2015

Teaterforestillingen "La den rette komme inn" på Rogaland Teaters hovedscene, er i dag lyst ut for påmelding.

Dette er en kveldsforestilling, og den lyses bare ut for 10. trinn da aldersgrensen er 15 år.

[Les mer]
PROGRAMARBEIDET PÅGÅR
Publisert: 03.02.2015

Arbeidet med program for skoleåret 2015 - 2016 pågår for fullt. Det er - gledeligvis - svært mange aktører som ønsker å komme med i programmet her i Stavanger, og det er tidkrevende å gå igjennom alle henvendelser, sjekke diverse nettsted og referanser mm. Så skal det også relateres til ulike kulturytringer slik at vi har rimelig dekning her, og likedan når det gjelder alderstrinn. Og til syvende og sist veies opp mot toaløkonomien i DKS.

Innstillingen til arbeidsgruppa skal være klar for oversendelse om kort tid. Møtet som fastlegger programmet holdes 25. februar. Deretter skal det inngås formelle avtaler med aktørene som kommer med, og programmet legges inn her på hjemmesidene våre.

KULTURKONTAKTENE FÅR PROGRAMMET PRESENTERT PÅ MØTE 24. MARS, OG PÅMELDINGSFRIST FOR SKOLENE VIL VÆRE I UKE 17. Møtet den 24. vil starte klokka 13.00, og innkalling blir sendt ut på vanlig måte.

[Les mer]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2011