Sjangere
   Aktuelt
   Tildelinger
Om skolesekken
SUKSESS I KONSERTHUSET
Publisert: 14.04.2014

DKS-produksjonen "Skolefest i konserthuset" ble en suksess. Først og fremst på grunn av alle elevene som bidro med flotte og varierte innslag, dernest fordi vi hadde en prosjektleder som gjorde en strålende jobb, Elisabeth Lunde Våge. TAKK!

Takk goså til alle lærere som sto bak i øvingsperioden, skolelederne som var positive og alle andre medhjelpere enten det var på eller bak scenen.

2392 elever så de tre skoleforestillingene, og den åpne kveldsforestillingen var helt utsolgt, dvs. bortimot 850 betalende publikummere. Forespørslene om det blir et årlig tiltak har alt kommet. I og med at vi ikke har særskilt bevilgning til formålet, men må ta av det ordinære budsjettet for DKS, makter vi ikke et løft som dette hvert år. Arbeidsmengden har også vært svært stor for flere involverte, så dette kan nok ikke gjentas med det første uten at det kommer særkilt bevilgning til formålet. Dét er en politisk sak som andre avgjør.

[Les mer]
SKOLEFEST I KONSERTHUSET!
Publisert: 04.03.2014

 


9. og 10 april er det klart for Skolenes kulturproduksjon 2014! Ca 400 barn fra 12 skoler i Stavanger står på scenen i Stavanger Konserthus og gir oss eksempler på engasjementet og gleden elevene har over å oppleve, arbeide med og selv få utøve ulike former for kunst og kultur.

Vi får mye musikk, vi får folkedans, vi får gamle sangleker, vi får elever som konferansierer og vi får topp teknikk både av lyd og lys. Dagforestillingene er reservert for skoleelever, mens kveldsforestilling 10. april kl. 19.00 er åpen for alle og legges ut for vanlig salg i billettluka eller på Billettportalen no, - som også nås gjennom konserthusets egne nettsider. Billettprisen på kveldsforestillingen er satt til kr. 90.

[Les mer]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2011